Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Husa Bookcover Samsung Galaxy Tab S7+ / S7 FE / S8+ 12.4

SKU
EF-BT970P
Stoc epuizat

Husa Bookcover Samsung Galaxy Tab S7+ / S7 FE / S8+ 12.4 T970, T976, T733, T736, X800, X806, are un design simplu, stilizat si confortabil. Protejeaza perfect tableta si are un loc special pentru S Pen, astfel incat vei fi mereu gata de actiune.

Garantie: 3 luni - Samsung Romania (prin distribuitorul autorizat)

Rate fara dobanda:

Specificatii Husa Bookcover Samsung Galaxy Tab S7+ / S7 FE / S8+ 12.4 T970, T976, T733, T736, X800, X806

  • Ajusteaza inclinatia ecranului intr-unul din cele doua unghiuri in care se poate plia husa bookcover Galaxy Tab S7+: 50 sau 65 de grade
  • Oriunde ai fi, relaxandu-te acasa, pe canapea sau la masa unei cafenele, vei gasi unghiul potrivit pentru a te bucura de continutul preferat

 husa bookcover samsung galaxy tab s7 plus t970 t976

SKUEF-BT970P
ProducatorSamsung
Dimensiuni286.8 x 197.2 x 10.7 mm
Greutate241 g
Materialepoliuretan rezistent
ANUNT IMPORTANT

Pentru accesul in Showroom, in cazul in care ai de ridicat o comanda, sau pur si simplu vrei sa vezi ce produs nou ti s-ar potrivi mai bine, te rugam sa suni la numarul de telefon afisat pe poarta: 0722.83.83.83. Vom veni imediat sa iti deschidem.

Pentru sanatatea clientilor, dar si a colegilor nostri, vom continua sa lucram in conditii de siguranta sanitara.

Te asteptam online sa descoperi produsele nou intrate in stoc!

Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi la telefon: 0722.83.83.83, pe email: office@gsmfit.ro sau direct pe site: www.gsmfit.ro/contact.

TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (FanCourier sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a FanCourier, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa Bookcover Samsung Galaxy Tab S7+ / S7 FE / S8+ 12.4
To Top