Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Husa Clear View cu S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G G998

SKU
EF-ZG99PCBEGEE
Cod EAN
8806092034471
Rating:
80%
269 RON
Stoc epuizat

Husa Smart Clear View cu S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este prevazuta cu un locas special interior in care poti pastra la indemana pixul smart, inclus in pachet, pentru a-l folosi oricand ai nevoie.

Garantie: 12 luni pentru S Pen - Samsung Romania

                   3 luni pentru husa Clear View - Samsung Romania

                   (prin distribuitorul autorizat)

Rate fara dobanda:

Specificatii Husa Smart Clear View cu S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

  • Husa Smart Clear View a fost imbunatatita cu locul special de pastrare al marii inovatii Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: S Pen-ul.
  • Cu aceasta husa vei avea mereu cu tine S Pen pentru a-l folosi chiar atunci cand ai nevoie.
  • Husa Clear View cu S Pen este infuzata cu stratul antimicrobian care impiedica dezvoltarea bacteriilor.
  • Poti controla telefon fara a deschide capacul husei, prin fereastra smart longitudinala.
SKUEF-ZG99PCBEGEE
ProducatorSamsung
CuloareNegru
Cod EAN8806092034471
Dimensiuni86.55X169.5X14.96 mm
Greutate96,4 g
Materialepoliuretan rezistent
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa Clear View cu S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G G998
To Top