Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Husa Clear View Samsung Galaxy S20 FE G780/G781

SKU
EF-ZG780C
Stoc epuizat

Husa Smart Clear View protejeaza complet telefonul Samsung Galaxy S20 FE atat de lovituri, dar si de 99,9% din bacterii, fiind infuzata intr-un aditiv pe baza de zinc, care blocheaza continuu dezvoltarea microbilor.

Garantie: 3 luni - Samsung Romania (prin distribuitorul autorizat)

Rate fara dobanda:

Specificatii Husa Smart Clear View Samsung Galaxy S20 FE G780/G781

  • Pentru a-si indeplini functia antimicrobiana, husa Clear View S20 FE a fost tratata pe exterior cu substanta biocida Zinc Pirition. Efectul antimicrobian depinde, insa, de conditiile de utilizare si nu asigura protectie impotriva virusilor, inclusiv Covid-19.

 

  • Interfata longitudinala dedicata, de pe fata husei, permite controlul telefonului fara a deschide husa: preluare/respingere apeluri, muzica, verificarea alertelor si a notificarilor, a nivelului bateriei si multe altele.

husa smart clear view samsung galaxy s20 fe g780 asigura protectie antimicrobiana

SKUEF-ZG780C
ProducatorSamsung
Dimensiuni77.8 X 162.4 X 13.3 mm
Greutate55 g
Materialepoliuretan rezistent
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa Clear View Samsung Galaxy S20 FE G780/G781
To Top