Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Husa Smart View Huawei P10 Plus

SKU
51991875
Cod EAN
6901443158751
5 RON
in stoc

Vizualizeaza-ti rapid notificarile prin fereastra Smart View a husei pentru Huawei P10 Plus. Aceasta husa dispune de o fereastra cu design intuitiv in clapeta frontala, care iti permite sa vizualizezi rapid si usor ora, data, vremea si notificarile, fara a fi necesar sa deschizi clapeta.

Rate fara dobanda:

Specificatii husa Smart View Huawei P10 Plus

  • Protejeaza telefonul Huawei P10 Plus cu o husa speciala, care ofera acces usor la toate comenzile si nu anuleaza functiile
  • Husa este realizata din material de piele sintetica de inalta calitate
  • Este suficient de rezistenta pentru a putea suporta solicitarile de zi cu zi fara sa se deterioreze, astfel incat atat telefonul tau cat si husa vor ramane impecabile mai mult timp
  • O caracteristica excelenta este partea transparenta a clapetei frontale, unde sunt afisate chiar si cele mai importante informatii, cum ar fi ora sau o notificare de mesaj primit
  • Nu trebuie sa deschizi in mod constant husa pentru a-ti verifica telefonul
SKU51991875
ProducatorHuawei
CuloareMaro
Cod EAN6901443158751
Materialepiele sintetica
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa Smart View Huawei P10 Plus
To Top