Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Samsung Acumulator Extern Rapid Wireless 10000 mAh USB-C

Stoc epuizat
SKU
EB-U1200C

Noul acumulator extern rapid wireless Samsung EB-U1200C iti permite sa incarci fara fir doua dispozitive compatibile Qi simultan.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii Acumulator extern rapid wireless Samsung 10000 mAh USB-C

  • Noua baterie wireless iti va incarca rapid telefonul, datorita tehnologiei Fast Wireless, indiferent daca este conectat prin cablu sau asezat wireless.
  • Poate incarca in acelasi timp doua telefoane sau un telefon si un accesoriu smart.

 acumulatorul rapid wireless samsung eb-u1200 incarca doua dispozitive

  • Acumulatorul extern wireless este compatibil Qi si accepta orice model de telefon care are aceeasi tehnologie. Trebuie doar sa il asezi usor pe baterie si va incepe incarcarea.
  • Lungimea cablului: 0.2 m
  • Input: Incarcare normala - 5 V/2A; Incarcare rapida - 9V/1.67A, 12V/1.25A
  • Output: Incarcare normala: 5 V/2A; Incarcare rapida - 9 V/1.67A, 12 V/1.25A
SKUEB-U1200C
ProducatorSamsung
ANUNT IMPORTANT

In perioada 01 ianuarie - 30 iunie 2021, pentru a pastra sanatatea clientilor si a tuturor angajatilor GSMfit, vom permite accesul in Showroom doar pentru ridicarea comenzilor online sau telefonice.

Vom continua sa lucram in conditii de maxima siguranta, cu respectarea tuturor mijloacelor de protectie impuse de lege. Rugam toti clientii sa poarte, la randul lor, masca de protectie.

Va asteptam online sa descoperiti produsele nou intrate in stoc!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon: 0722.83.83.83, pe email: office@gsmfit.ro sau direct pe site: www.gsmfit.ro/contact.

TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (FanCourier sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a FanCourier, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Acumulator Extern Rapid Wireless 10000 mAh USB-C
To Top