Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Apple cablu de date si incarcare USB-C to Lightning 2 m

SKU
MQGH2ZM/A
Cod EAN
190198496201
179 RON
in stoc

Cablul de date Apple MQGH2ZM/A, lung de 2 metri, conecteaza dispozitivele Apple cu conector Lightning (iPhone, iPad sau iPod) la portul USB-C al Mac-ului sau la orice computer cu port Thunderbolt 3 pentru sincronizare si incarcare.

Garantie: 12 luni - Apcom Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii Apple cablu de date si incarcare USB-C to Lightning 2 m

  • Lungimea cablului: 2 m
  • Sincronizeaza si incarca iPhone, iPad sau iPod cu conector Lightning conectandu-l la un Mac compatibil USB-C sau Thunderbolt 3 (USB-C), sau la un iPad care are un conector USB-C pentru sincronizare si incarcare.
  • Cablul Apple USB-C to Lightning poate fi utilizat impreuna cu adaptorul de alimentare USB-C de la Apple de 18W, 20W, 29W, 30W, 61W, 87W sau 96W pentru a-ti incarca dispozitivul iOS si chiar pentru a profita de functia de incarcare rapida, de pe anumite modele de iPhone si iPad.
  • Design reversibil
  • Compatibil cu toate modelele Apple care au conector lightning: incepand cu iPhone 5.
  • Tip ambalaj: Cutie originala
SKUMQGH2ZM/A
ProducatorApple
ColorAlb
CuloareAlb
Cod EAN190198496201
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewApple cablu de date si incarcare USB-C to Lightning 2 m
To Top