Toate produsele de pe site-ul www.gsmfit.ro se supun legislatiei romane in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele lor originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Garantia comerciala presupune servicii de reparatie gratuita din partea Vanzatorului sau producatorului, sau de inlocuire, in cazul in care reparatia nu mai este posibila, in baza certificatului de garantie emis.

Perioada de timp stabilita pentru repunerea in functiune a produsului este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care Cumparatorul a adus la cunostinta Vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI

Conditiile de acordare a garantiei sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, impreuna cu ambalajul si cu toate accesoriile aferente, factura sau bonul fiscal in original si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele vor fi returnate expeditorului fara a i se solutiona garantia. Expeditia se va face la adresa specificata in certificatul de garantie si doar prin compania de curierat specificata in certificatul de garantie, cu plata la destinatar. In caz contrar, unitatea de service isi rezerva dreptul de a refuza coletul. 

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect, conform devizului unitatii de service, precum si taxa de transport tur-retur pentru inapoierea produsului catre proprietar.

 Garantia nu poate fi solicitata pentru: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale. Toate aceste situatii, o data constatate in centrul de service autorizat, duc la anularea garantiei produsului.