Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.gsmfit.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce urmeaza a fi prezentate. Acestea pot fi modificate fara o notificare prealabila din partea GSMfit.

ELEMENTE DEFINITORII

1. VANZATORUL, proprietarul site-ului www.gsmfit.ro, este ALLIS ELECTRONICS IMPEX 99 SRL, cu sediul in Str. Papazoglu Dumitru nr. 74-76, corp C, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub numarul J40/6901/1999, cod fiscal RO12007860, denumita in continuare VANZATOR, ALLIS ELECTRONICS, GSMFIT.

2. GSM Fit este marca inregistrata a ALLIS ELECTRONICS, iar utilizarea in orice scop a denumirii, a siglei (inclusiv a culorii) si a sloganului de catre orice alta parte nu este permisa decat cu acordul scris al ALLIS ELECTRONICS.

3. UTILIZATORUL este orice persoana cu varsta peste 16 ani, care acceseaza site-ul www.gsmfit.ro si care accepta Termenii si Conditiile enuntate, isi inregistreaza datele in formularele puse la dispozitie, lanseaza comenzi de bunuri sau servicii descrise pe site sau confirma comenzile de bunuri sau servicii, denumit in continuare UTILIZATOR, CUMPARATOR, CLIENT.

Prin lansarea unei comenzi catre GSMfit, UTILIZATORUL declara pe propria raspundere ca are varsta minima legala (16 ani impliniti). 

4. BUNURI SI SERVICII reprezinta orice produs sau serviciu descris pe site-ul www.gsmfit.ro si oferit spre vanzare. Produsele comercializate de GSMfit sunt noi, impachetate in ambalajul original al producatorului si insotite de Certificatul de Garantie emis de catre Producator, Furnizor sau Allis Electronics.

5. COMANDA este intentia de cumparare a Utilizatorului a produselor sau serviciilor descrise pe site-ul www.gsmfit.ro. Comanda poate fi verbala (inregistrata telefonic) sau electronica (online sau inregistrata prin email). In momentul lansarii unei comenzi pe site-ul www. gsmfit.ro sau prin intermediul telefonului, Cumparatorul este de acord cu modul in care Vanzatorul isi desfasoara activitatile.

6. CONTRACTUL este confirmarea comenzii atat de catre Cumparator, cat si de catre Vanzator. Confirmarea este obigatorie si poate fi inregistrata telefonic sau prin email de catre un operator GSMfit. Factura tine loc de Contract.

Confirmarea presupune ca Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii, si sa faca plata acestora.

Confirmarea presupune, de asemenea, ca Utilizatorul sa furnizeze Vanzatorului toate datele de care acesta are nevoie, conform legislatiei romane in vigoare, pentru a emite documentele de vanzare (factura si certificat de garantie) si de livrare (AWB) in cele mai bune conditii: nume, prenume, adresa completa, telefon, adresa se email, interval orar in care se doreste livrarea.

Contractul intre Vanzator si Cumparator este incheiat si intra in vigoare numai dupa indeplinirea tuturor pasilor de confirmare a comenzii si dupa emiterea facturii catre Client.

7. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA (in cele ce urmeaza DPI) reprezinta toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. Cumparatorul se obliga sa inteleaga dreptul de proprietate intelectuala si nu are dreptul sa dezvaluie unei terte persoane, prin diferite mijloace media, nici una dintre informatiile primite de la Vanzator.

RASPUNDERE CONTRACTUALA

1. Caracteristicile produselor prezentate pe site-ul www.gsmfit.ro sunt preluate/puse la dispozitie de producatori sau furnizori, iar GSMfit nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Aceste informatiile au caracter pur informativ si oricand pot fi modificate de Vanzator, fara a anunta in prealabil. In aceeasi masura, din motive legate de spatiu si o cat mai coerenta structura a informatiei, specificatiile produselor pot fi incomplete,  dar vanzatorul incearca sa prezinte produsele cat mai relevant, pentru ca ele sa fie utilizate in parametri pentru care au fost achizitionate.

Imaginile sunt prezentate cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de la producatori, sau datorita diferentelor de nuante dintre produsul real si imaginea produsului pe ecran.

2. Preturile produselor sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile derulate pe site-ul www.gsmfit.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata sau sunt valabile in limita stocurilor disponibile. 

3. GSMfit isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi eronate pentru produse.

4. Informatiile despre cumparare, livrare, plata, garantie si returnare produse se regasesc in pagini separate si fac parte integranta din Contract.

 TRANSFERUL PROPRIETATII

 Transferul de proprietate asupra produselor va fi efectuat in momentul in care cumparatorul face plata produselor achizitionate si in prezenta documentelor ce insotesc marfa.

In cazul in care produsele sau serviciile sunt livrate prin curier, exista posibilitatea de a deschide comanda la livrare și de a verifica dacă produsele din colet sunt corespunzătoare cu cele comandate. NU este permisă verificarea tehnică la destinație.

 

 INFORMATII PRIVIND DEEE

 1. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

2. Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie
3. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X.

 FORTA MAJORA

 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

 Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 PREVEDERI DIVERSE

 Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si Conditiile din acest contract nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

To Top