Cum cumpar?

LANSAREA COMENZII

Pentru a achizitiona produsele si serviciile oferite spre vanzare, Utilizatorul site-ului trebuie sa lanseze o comanda prin telefon, prin email sau prin modulul de comanda a site-ului www.gsmfit.ro - actionarea butonului "Cumpara", care adauga produsul in cosul de cumparaturi. Comanda va cuprinde toate produsele ce se doresc achizitionate.

FINALIZAREA COMENZII

Dupa ce toate produsele dorite au fost adaugate in cosul de cumparaturi, Utilizatorul va actiona butonul "FINALIZARE COMANDA". 

Finalizarea comenzii se poate face direct, inclusiv telefonic, fara crearea obligatorie a unui cont de utilizator, sau prin crearea si accesarea contului de utilizator atunci cand se doreste vizualizarea istoricului comenzilor sau aplicarea de cupoane de reduceri.

Finalizarea comenzii va cuprinde urmatoarele elemente obligatorii:

- nume si prenume persoana fizica/denumire persoana juridica

- Cod Fiscal/Numar de Inregistrare la Registrul Comertului

- adresa completa de facturare si de livrare

- adresa de email

- telefon

- metoda de livrare (ridicare de la sediu sau livrare prin curier rapid)

- metoda de plata (ramburs cu numerar, plata cu cardul - online sau in showroom, plata cu cardul in rate fara dobanda, transfer bancar, numerar in showroom)

Finalizarea comenzii se incheie prin actionarea butonului "PLASATI COMANDA"

CONFIRMAREA COMENZII

In cel mai scurt timp de la finalizarea comenzii, GSMFIT va contacta CUMPARATORUL telefonic sau prin email pentru confirmarea comenzii.

Confirmarea Comenzii presupune ca Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora. 

Vanzatorul nu considera in nici un moment o Comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Contractul intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator, data la care se va emite si factura.

loader
Se încarcă