Returnare produse

CONDITII PENTRU RENUNTAREA LA CUMPARARE

 • Cumparatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile de la incheierea contractului, conform OUG34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe site-ul www.gsmfit.ro folosind tehnicile de comunicare la distanta. 
 • Persoanele juridice, in calitate de cumparator, nu beneficiaza, conform legii, de dreptul de renuntare la cumparare.
 • Momentul incheierii Contractului de vanzare-cumparare pentru comenzile online cu livrare este momentul in care Vanzatorul confirma comanda si livrarea, respectiv data la care se emite factura.
 • In cazul in care Clientul opteaza sa preia produsul de la sediu, momentul incheierii Contractului de vanzare-cumparare este momentul emiterii documentului fiscal. In concordanta cu legislatia in vigoare, daca partile nu au convenit altfel,conform OUG34/2014, Art.6, aliniatul 5 , contractul se va incheia intr-un spatiu comercial si, astfel, nu mai exista posibilitatea de retragere in termen de 14 zile.
 • Pentru analizarea solicitarii de retur, Clientul va completa Formularul de Returnare Comanda online si il va expedia catre adresa de e-mail office@gsmfit.ro, urmand a primi un raspuns cu numarul de inregistrare a solicitarii in maxim 2 zile lucratoare ( in perioada unor campanii sau promotii speciale termenul poate fi de maxim 5 zile lucratoare). 
CONDITII SPECIALE DE RETURNARE A PRODUSELOR  AFLATE IN CAMPANII DE PRECOMENZI
 • Produsele aflate in campanii speciale de precomanda se livreaza impreuna cu alte produse oferite cadou.
 • Cumparatorul persoana fizica are dreptul sa returneze produsul precomandat in aceleasi conditii standard de renuntare la cumparare si returnare a produselor, la care se adauga urmatoarele:
 • Produsele oferite cadou trebuie returnate in totalitate, exact in starea in care au fost receptionate, sigilate si nefolosite (ambalajul original nu trebuie desfacut).
 • In cazul in care produsele oferite cadou au fost desigilate, cumparatorul isi pierde dreptul de renuntare la comanda.
 • Produsele oferite cadou nu pot fi returnate separat, ci doar impreuna cu pachetul complet precomandat.
RETURNAREA PRODUSELOR
 • Produsele ce urmeaza a fi returnate vor fi primite de catre GSMfit doar corect ambalate in colete si cu formularul de returnare semnat si atasat, la adresa: Bucuresti, Str. Colonel Papazoglu, nr. 74-76, corp C, sector 3. De asemenea, produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate la livrare: nefolosite, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele si sigiliile intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificatul de garantie etc.).
 • Nu vom ridica colete expediate la alta adresa, si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. 
 • In cazul solicitarii unui alt produs, Clientul va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump, sau va primi diferenta de bani, conform modalitatilor de returnare mentionate in OUG34/2014, daca produsul este mai ieftin.
 • Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat pe cheltuiala lui produsul cumparat initial, daca acesta indeplineste conditiile de returnare conform OUG34/2014.
RAMBURSAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR
 • Contravaloarea taxei de transport initiale, de 15 lei, evidentiata separat pe factura, nu se returneaza, deoarece transportul reprezinta un serviciu care a fost prestat si nu mai poate fi returnat.
 • Rambursarea contravalorii produsului, ori dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la notificarea Vanzatorului de catre Client a intentiei de renuntare la cumparare, conform OUG34/201, respectiv de la data trimiterii Formularului de returnare.
 • Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor, nu se poate efectua in urmatoarele cazuri: 
 1. In cazul in care produsele au un sigiliu specific categoriei (unde sigiliul este aplicat de producator direct pe produs) si daca acesta a fost desfacut. Desigilarea acestuia duce automat la pierderea garantiei, conform conditiilor mentionate de producator in certificatul de garantie, cat si la imposibilitatea de a fi returnat conform OUG34/2014.
 2. In cazul produselor confectionate dupa specificatiile Clientului sau personalizate in mod clar.
 • Vanzatorul isi rezerva dreptul ca, in momentul receptionarii produsului de la Client, sa efectueze o expertiza tehnica cu sustinerea firmei de service autorizat. Daca se constata ca produsul a suferit modificari fata de starea initiala (zgariat, spart, incomplet,etc), independente de natura pentru care a fost fabricat, conform OUG34/2014, Vanzatorul va diminua pretul produsului conform devizului de cost emis de catre firma de service autorizat pentru a readuce produsul la starea de nou. Aceasta diminuare a pretului va fi transmisa Cumparatorului de catre GSMfit in scris, pe adresa de email, in maxim 2 zile lucratoare. Dupa confirmarea de catre Client a diminuarii de pret, se va emite documentul fiscal de retur si se va vira suma aferenta sau se va livra un alt produs conform alegerii clientului.
 FORMULAR DE RETURNARE

Daca doriti sa returnati un produs, primul pas este sa completati FORMULARUL DE RETURNARE

Acest formular trebuie sa contina: numarul comenzii, produsul pe care doriti sa-l returnati, motivul returnarii si tipul solicitarii (schimbarea produsului/returnarea contravalorii produsului). Va vom raspunde prin e-mail in termen de 2 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

ATENTIE! Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. GSMfit nu va credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul transportului.

loader
Se încarcă