ALLIS ELECTRONICS este o companie romaneasca, cu capital exclusiv privat, care activeaza pe piata de telefonie mobila din Europa. A fost infiintata in anul 1999, la putin timp dupa intrarea pe piata romaneasca a primilor operatori de telefonie mobila, respectiv Connex si Dialog.

VIZIUNE SI VALORI

Valorile noastre au fost de la bun inceput inalta calitate a produselor si serviciilor oferite, seriozitatea, si o politica orientata spre clienti. De asemenea, oamenii care lucreaza pentru noi au fost atent selectionati, din randurile profesionistilor, considerand ca oamenii de calitate constituie un ingredient necesar pentru orice afacere de succes. Astazi, pastrandu-si valorile, compania activeaza pe aceeasi piata, ajunsa la maturitate, reusind sa-si dezvolte in fiecare an toate departamentele din domeniul telefoniei mobile, in conditiile in care multe grupuri si-au restrans activitatea sau au disparut de pe aceasta piata in continua transformare. Suntem o companie moderna si promovam produsele inovative, de calitate, care imbunatatesc viata oamenilor. Incercam sa implementam noile tehnologii pentru a ne dezvolta permanent si pentru a ne usura fluxul de lucru.

INFORMATII GENERALE

Domeniile in care compania Allis Electronics performeaza sunt:

Importul si distributia de telefoane mobile, tablete si accesorii GSM originale

Promovam o gama larga de branduri, precum Allview, Apple, Huawei, Nokia, Samsung si Xiaomi.
Furnizorii nostri din Romania, Europa sau Asia sunt distribuitori autorizati pentru marcile pe care le comercializeaza. Selectam cu atentie produsele de care avem nevoie, astfel incat sa indeplineasca mai multe standarde de calitate si le achizitionam in cele mai bune conditii posibile.

Comertul in magazine specializate (retail) de telefoane mobile, tablete si accesorii GSM originale

In prezent detinem trei magazine sub brandul "GSMFit" in orasul Pitesti, judetul Arges, dintre care doua sunt situate in Galeriile Comerciale Auchan. De asemenea, din anul 2001, am amenajat la sediul din Bucuresti al companiei un showroom de prezentare a tuturor produselor pe care le comercializam. Dorim sa extindem reteaua de magazine, atat in Bucuresti, cat si in tara, pe masura ce identificam spatii comerciale atractive.

Comertul online de telefoane mobile, tablete si accesorii GSM originale

Din 2010 am dezvoltat si platforma de comert online www.GSMFit.ro.
In septembrie 2013 am creat si inregistrat marca „GSMFit – Originalul iti vine bine”. Clientii nostri se bucura astfel de avantajul de a cumpara telefoane, tablete si accesorii originale cu garantia producatorului, valabila in toata Europa, la preturi mai mici, intr-un mod simplu, cu livrare rapida prin curier.


Tratam fiecare client ca pe un partener important. Prezentam produsele noastre corect, termenii si conditiile vanzarilor sunt expuse de la inceput si incercam sa mentinem cele mai mici preturi posibile, asfel incat tot mai multi clienti sa beneficieze de produse de calitate, originale. Oferim suport si respectam intotdeauna garantia produselor in fata clientilor. Din aceste motive avem un procent ridicat de clienti care revin pentru achizitii ulterioare. Iar noi le multumim!

Despre Noi - Allis Electronics | GSMfit.ro