Revolution Slider Error: The slider is not initialized!
most popular

shop by
& category

 
 
 
most wanted

Featured

 
 
 

"Part of why Athlete has seen so much success over the past couple of years is largely due to one simple fact: The brand listens to its customers."

 
 
 
 
latest news

From the Blog

 
masini cu radacini
Featured Blog Posts

Mașini cu rădăcini

Asteroidul B-612 a fost descoperit – cum am citit și mai citesc în Micul Prinț – de un astronom turc care, cu fes și șalvari, îl anunță la Congresul Astronomic Internațional. Acolo nu-l ia nimeni în serios. După cîțiva ani, omul nostru face o prezentare identică, de data asta însă cu papion, vestă și, dacă înțeleg bine ilustrația făcută de Saint-Exupéry însuși, o perucă de savant. De data asta, iată că toată lumea e frapată de justețea calculelor și observațiilor lui.

Nu e, evident, un episod...

Citeste mai departe
monitoare samsung high resolution
Featured Blog Posts

Samsung High Resolution - Monitoarele cu 1 miliard de culori

Cautam in permanenta solutii pentru a putea fi mai productivi, mai eficienti, astfel incat sa avem si timp pentru noi pe parcursul zilei. Fie ca suntem la birou sau muncim de acasa, ne dorim sa avem spatiu suficient si o pozitie confortabila fata de monitor, sa ne mentinem starea de sanatate a ochilor si chiar sa economisim energie electrica.

Am mentionat mai sus doar cateva dintre beneficiile monitoarelor Samsung High Resolution, cu ajutorul carora vom putea naviga mai usor in lumea digitala, cand lucram, dar si cand ne...

Citeste mai departe
accesorii digitale pe care trebuie sa le luam in vacanta
Featured Blog Posts

Care sunt accesoriile digitale de care ai nevoie in vacanta?

Cand faci bagajele pentru concediu, pe langa ce pui de obicei in valize, sunt cateva accesorii pe care ar trebui sa le iei in considerare. Ele vor contribui atat la confortul tau in vacanta, cat si la crearea si pastrarea unor amintiri de neuitat. Un card de memorie, o baterie externa, un selfie stick, suportul auto pentru telefon si incarcatorul auto, dar si un breloc inteligent iti vor fi de mare ajutor.

Iata recomandarile noastre.

Cardul de memorie

Inainte de a pleca in vacanta, ar fi util sa faci putina curatenie in...

Citeste mai departe
 
To Top