Luna cadourilor, luna indragostitilor, luna femeii, cadourile Iepurasului, zile de nastere, de nume, zile in care te recompensezi pentru reusitele personale sau pur si simplu zile in care, aparent fara niciun motiv, vrei sa iti faci tie un cadou sau sa surprinzi persoanele dragi cu un cadou util, de care stii ca au nevoie, aratandu-ti astfel grija si dragostea.

Am enumerat cateva din momentele in care am vrea sa fim alaturi de tine cu idei de cadouri moderne, care sa se potriveasca stilului de viata in schimbare, pe care incercam sa il adoptam sau la care incercam sa ne adaptam.

Bratara fitness Samsung Galaxy Fit2

Petrecem tot mai mult timp in fata calculatorului, in sedinte online sau lucrand de acasa in pozitii nu tocmai comode si simtim ca avem nevoie de sport, dar si de monitorizarea activitatii noastre fizice. Avem prieteni, colegi si parteneri de viata care se confrunta cu aceleasi provocari si ne dorim sa ii ajutam sa le depaseasca si sa ii motivam sa isi schimbe stilul de viata sau macar sa il imbunatateasca, adaugand putina activitate fizica.  Bratara fitness Samsung Galaxy Fit2 este un cadou care ne vine in ajutor in aceasta misiune.

Bratara este subtire, confortabila, conceputa pentru a fi purtata toata ziua, scobitura din curea prevenind acumularea transpiratiei. Ecranul AMOLED de 1.1 inch asigura o foarte buna vizibilitate chiar la o privire foarte rapida, din miscare. Bateria rezista 15-21 de zile in functie de gradul utilizare a aplicatiilor.

Samsung Galaxy Fit2 recunoaste 5 tipuri de exercitii din timpul antrenamentelor – mersul, alergarea, exercitiile de fitness, pe banda si vaslitul. Bratara urmareste pulsul si caloriile consumate, iar pe perioada de repaos poate monitoriza nivelul de stres, calitatea somnului sau ii aduce aminte purtatorului ca trebuie sa isi spele mainile.

Bratara poate fi folosita si in practicarea sporturilor acvatice, rezistand pana la 50 m sub apa.

Pe Samsung Galaxy Fit2 poti primi notificarile de pe telefon, ai 50 de modalitati de a afisa ceasul, dar si senzori precum accelerometru, gyroscop si puls.

Galaxy SmartTag – Brelocul inteligent

Atunci cand ratacesti tot felul de obiecte mici, precum, cheile, telefonul, ochelarii, castile, iti dai seama cat de importanta e o inventie precum Galaxy SmartTag care sa te ajute sa gasesti rapid ce ai pierdut.

SmartTag a fost lansat in acest an, odata cu lansarea gamei Samsung Galaxy S21 si se poate atasa de toate obiectele a caror localizare e importanta pentru tine. Il poti pune chiar la gatul animalului de companie sau in buzunarul hainutei copilului atunci cand iesiti a plimbare, pentru a sta fara grija. Cu ajutorul telefonului Samsung Galaxy, poti localiza brelocul, prin Bluetooth, la o distanta de maxim 120 m. Cu Galaxy Find Network, care functioneaza chiar si atunci cand este offline, poti reface traseul purtatorului brelocului Galaxy SmartTag.

Daca ti-ai imaginat o casa inteligenta, in care aerul conditionat, masina de spalat si aspiratorul sa porneasca atunci cand ai nevoie, chiar daca nu esti acasa, brelocul Galaxy SmartTag iti vine in ajutor. Bineinteles, daca respectivele obiecte electrocasnice marca Samsung pot fi conectate la aplicatia SmartThings. De asemenea, cu ajutorul aplicatiei si al brelocului care eticheteaza diferite obiecte din casa, poti verifica starea casei tale, oriunde te afli.

Cardurile de memorie Micro SDXC Samsung Evo+2020

Ai cunostinte, prieteni sau rude mari amatori de fotografii si filmulete in timpul calatoriilor dar si in viata de zi cu zi? Stii ca si-au cumparat un telefon nou pe care pot inregistra filme 4K UHD? Sau poate esti tu aceea sau acela?

Un card de memorie este o investitie sau un cadou util, pe cat de mic, pe atat de valoros. Cardul de memorie micro SDXC Samsung Evo+ 2020 iti poate imbunatati capacitatea de stocare a telefonului cu 128 MB, 256 MB sau 512 MB, eliberand memoria acestuia.

Datorita adaptorului SD al cardului de memorie micro SDXC Samsung Evo+2020, acesta este compatibil cu o gama variata de dispozitive, de marci diferite: tablete, laptopuri, telefoane mobile, camere foto, smart TV, Gear VR, Gear 360 etc.

Cardurile de memorie micro SDXC Samsung au o viteza foarte buna de citire (pana la 100 MB/s), de scriere (pana la 90 MB/s) si de transfer (3GB video pe laptop in 38 sec.). Sunt rezistente la apa (pana la 72 de ore in apa marii), functioneaza la temperaturi extreme (intre -40 si +85 grade Celsius), rezista la raze X (aparatele de control din aeroporturi) si la campuri magnetice similare cu cele produse de un aparat RMN, au o durabilitate de pana la 10.000 de cicluri de comutare si un consum redus de energie.

Lampa circulara cu trepied sau Lampa LED Ring Light

Devenita celebra datorita nevoii crescande de a interactiona online in situatii oficiale – aparitii TV, sedinte importante sau doar datorita dorintei de a arata bine in fotografiile si video-urile pe care le postam pe platformele sociale, lampa circulara cu LED si trepiedul au trecut, in ultimul an, de la produse ‘nice-have’ la produse ‘must-have’.

Variantele de lampa circulara pe care  le gasiti pe site-ul www.gsmfit.ro sunt produse practice, combinate fie cu un trepied cu inaltimea maxima de 35 cm, fie cu doua trepiede incluse – varianta mini, de 35 cm, pentru birou,  si varianta inalta de 173 cm, pentru podea. 

Trepiedele sunt solide si stabile, putand fi asezate pe orice suprafata, fara temerea de vibratii si imagini tremurate in timpul transmisiei live sau al filmarii inregistrate. Clipul de prindere a telefonului este universal, potrivit pentru orice model de telefon cu latimea intre 5.5 cm si 9 cm, in pozitie portret sau landscape.

Lampa LED are un diametru de 26 cm si poate fi ajustata la 180 de grade. Lumina se poate ajusta pe 10 niveluri de intensitate si este disponibila in 3 variante de culoare: galben cald, alb cald si alb rece. Temperatura de culoare variaza intre 2800 K si 7000 K, emitand un flux luminous de 220 lm.

In varianta cu trepied mini, mai ieftina, produsul nu include si o geanta de transport, in timp ce 4Smarts Tripod LoomiPod XL 2 in 1 cu Lampa LED Ring Light vine cu o geanta practica inclusa, astfel incat vei putea lua cu tine ambele trepiede si inelul luminos, pentru a te bucura de o calitate excelenta a imaginii tale.

Castile Samsung Galaxy Buds Live

De cate ori nu ti s-a intamplat sa nu poti auzi interlocutorul din cauza zgomotului de fond care se aude in telefonul mobil? Ai un astfel de prieten? Iata cadoul perfect pentru el. Sau pentru tine, daca esti o persoana care petrece mult timp in aer liber sau in locuri zgomotoase.

Castile wireless Samsung Galaxy Buds Live sunt primele casti care anuleaza activ zgomotul de fond prin functia Active Noise Cancellation (ANC), dar vei auzi vocile astfel incat sa te poti concentra la ce se intampla in jurul tau. Sunt compatibile cu orice telefon cu sistem de operare Android incepand de la 5.0, dar si cu Iphone cu iOS 10.

Designul ergonomic, neintruziv, urmand curba urechii, face ca aceste casti sa fie foarte confortabile, astfel incat sa poata fi purtate toata ziua, fara a fi nevoie sa fie scoase din urechi, indiferent de activitatile de pe parcursul zilei. Pentru ca ele sa se potriveasca perfect in ureche, sunt prevazute cu niste aripioare de silicon, disponibile in doua dimensiuni - S si L. Cu Samsung Galaxy Buds Live te poti conecta la Spotify si la asistentul Bixby, iar difuzoarele de 12 mm create de AKG Acoustics redau un sunet clar, amplu, cu bass profund. Vei avea senzatia ca urmaresti live un spectacol, chiar din primul rand.

Cu ajutorul celor 3 microfoane incorporate si al functiei Voice Pickup Unit vei beneficia de o calitate excelenta a apelurilor vocale. Castile detecteaza miscarea maxilarului si transforma vibratiile vocii in semnale vocale, conferind sunetului o calitate superioara, chiar si atunci cand in jur este zgomot.

Bateria are o autonomie de 6 ore de ascultare. Iar daca s-a descarcat, in doar 5 minute de incarcare, obtii inca o ora de ascultare. Te poti folosi de telefonul Samsung pentru a le incarca si poti obtine pana la 21 de ore de autonomie a bateriei cu ajutorul suportului de incarcare.

Cu Samsung Galaxy Buds Live poti asculta muzica impreuna cu prietenii fara a le imprumuta o casca. Functia Buds Together permite partajarea muzicii si va conecta castile tale si castile Galaxy Buds ale prietenului la acelasi telefon.

Castile sunt compatibile cu PC-ul sau laptopul tau prin aplicatia Windows 10 PC’s Swift Pair, astfel incat sa le folosesti in timp ce lucrezi. Iar daca ti-e frica sa nu le pierzi cumva, nu iti face griji: le poti conecta la aplicatia SmartThings inca de la inceput, pentru a le sti in siguranta.

Sterilizatorul UV Samsung ITFIT cu incarcare wireless

Dezinfectarea pare sa fie o actiune la ordinea zilei, care ne va urmari si in 2021, asadar, un cadou care sa ajute la mentinerea starii de sanatate a celor din jur, poate fi o idee foarte buna.

Sterilizatorul Samsung ITFIT distruge, in doar 10 minute, 99% din virusurile si bacteriile de pe suprafata telefoanelor mobile, a cheilor, cardurilor si altor accesorii sau obiecte personale mici, care incap in cutia de 196 x96 x33 mm. La aceste dimensiuni, in sterilizator poate incapea orice model de telefon mobil, chiar si cele mai mari precum Samsung Galaxy Note 20 Ultra sau Galaxy S21 Ultra.

Sterilizatorul wireless Samsung ITFIT iese in evidenta prin cateva functii si caracteristici precum faptul ca poate incarca telefonul in timp ce il dezinfecteaza, iar incarcarea va continua si dupa cele 10 minute de sterilizare UV; de asemenea, sterilizarea se face pe ambele fete ale telefonului concomitent, nefiind nevoie sa intorci telefonul de pe o parte pe cealalta.

Urmariti-ne pe blog pentru a vedea si alte idei de accesorii care vin cu noua gama Samsung Galaxy S21.