Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Husa Bookcover Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500/T505

SKU
GP-FBT505AMABW
Cod EAN
8809236087722
69 RON
in stoc

Husa Bookcover Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500 T505 este eleganta si eficienta, protejandu-ti complet tableta de socuri si oferindu-ti in acelasi timp posibilitatea de ajustare intr-un unghi de vizionare ideal pentru o seara de filme.

Garantie: 3 luni - Samsung Romania (prin distribuitorul autorizat)

Rate fara dobanda:

Specificatii tehnice Husa Bookcover Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500/T505

 

  • Vizioneaza filmele si serialele tale preferate din unghiul cel mai potrivit pentru tine, husa ajutandu-te sa ajustezi pozitia tabletei asemeni unui ecran de laptop sau TV.
  • Materialul moale dar si durabil protejeaza atat tableta cat si marginile sale impotriva socurilor si loviturilor, pastrandu-i profilul subtire si usor.
SKUGP-FBT505AMABW
ProducatorAnymode
CuloareNegru
Cod EAN8809236087722
Dimensiuni166 x 251 x 13 mm
Greutate264 g
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa Bookcover Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500/T505
To Top