Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Husa Clear View Samsung Galaxy S21 FE G990

SKU
EF-ZG990C
95 RON
in stoc

Husa Clear View Samsung Galaxy S21 FE 5G, G990, permite interactiunea cu telefonul prin interfata smart, este acoperita cu o pelicula antimicrobiana si este facuta din materiale reciclate.

Garantie: 3 luni - Samsung Romania (prin distribuitorul autorizat)

 

Rate fara dobanda:

Specificatii Husa Clear View Samsung Galaxy S21 FE

  • Husa Clear View asigura o interfata prietenoasa ce permite utilizatorului sa raspunda la telefon, sa puna pauza atunci cand asculta muzica, sa opreasca alarma telefonului fara a fi nevoit sa deschida husa 

Husa Clear View Samsung Galaxy S21FE este controlata prin fereastra interactiva

  • Are o pelicula antibacteriana care asigura protectia impotriva inmultirii bacteriilor si ajuta la mentinerea husei curate
  • Husa Clear View Samsung Galaxy S21 FE este facuta cu materiale reciclate ajutand astfel la conservarea resurselor si la reducerea emisiilor de carbon
SKUEF-ZG990C
ProducatorSamsung
Stare produsNOU
Dimensiuni79.6 x 159.9 x 13.2 mm
Greutate73g
MaterialePoliuretan
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa Clear View Samsung Galaxy S21 FE G990
To Top