Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Husa Clear View Samsung Galaxy S22+ S906

SKU
EF-ZS906C
79 RON 69 RON
in stoc

Husa Clear View Samsung Galaxy S22+ S906 este dotata cu un panou frontal inteligent. Panoul iti permite sa accesezi functiile-cheie ale telefonului, fara a fi necesar sa deschizi husa. Aceasta husa are un strat antimicrobian, protejandu-ti telefonul de microbi si bacterii.

Garantie: 3 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii husa Clear View Samsung Galaxy S22+ S906

 • Husa Clear View Samsung Galaxy S22+ S906 provine dintr-o serie de huse inovatoare

husa clear view samsung galaxy s22+ s906 set de huse

 • Dispune de un mic panou frontal inteligent, situat in partea dreapta-sus a telefonului. Aceasta mica fereastra poate fi personalizata in functie de preferintele fiecaruia

husa clear view samsung galaxy s22+ s906 panou frontal

 • Cu aceasta husa poti raspunde la apelurile primite si la alarme, iar camera poate fi folosita fara a fi nevoie sa deschizi si sa inchizi mereu husa
 • Este produsa dintr-un material de inalta calitate
 • Husa Clear View ofera acces rapid la functiile-cheie ale telefonului
 • Acest accesoriu inovator ofera protectie pentru partea din spate, din fata, pentru colturile si marginile telefonului Samsung Galaxy S22+
 • Este protejata de un strat antimicrobian, ceea ce blocheaza cresterea microbiana
SKUEF-ZS906C
ProducatorSamsung
Materialepoliuretan termoplastic
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
 • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
 • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
 • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

 • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa Clear View Samsung Galaxy S22+ S906
To Top