Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Husa LED Samsung Galaxy S20+

SKU
EF-KG985C
55 RON 49 RON
in stoc

Husa LED Samsung Galaxy S20 Plus, G985/G986, este smart si usor de folosit, iti anunta notificarile cu pictograme luminoase si ofera un spectacol impresionant de lumini LED.

Garantie: 3 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii Husa LED Samsung Galaxy S20+

  • LED-urile mici se aprind pe intreaga suprafata a husei cand intorci telefonul Galaxy S20 Ultra cu fata in jos.
  • Poti seta durata de aprindere a LED-urilor.
  • Cand faci fotografii, o pictograma LED iti va afisa un cronomentru pana la declansare, astfel ca vei fi intotdeauna pregatit pentru o fotografie perfecta.

cronometru led pentru fotografii cu husa led samsung galaxy s20 plus

 • Husa LED iti afiseaza notificarile sub forma unor pictograme luminoase.
 • Iti poti personaliza husa cu pictograme LED, care apar cand folosesti noul Galaxy S20 Ultra.
SKUEF-KG985C
ProducatorSamsung
Dimensiuni75.68 x 164.83 x 10.84 mm
Greutate28,91 g
MaterialePolicarbonat rezistent
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
 • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
 • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
 • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

 • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa LED Samsung Galaxy S20+
To Top