Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Husa S-View Wallet Samsung Galaxy A53 5G A536

SKU
EF-EA536P
Stoc epuizat

Husa S-View Wallet pentru Samsung Galaxy A53 5G A536 contine un buzunar discret in interior, care iti permite sa porti cu tine intotdeauna cardurile cele mai importante. Husa iti protejeaza telefonul cu stil, cu un design subtire si robust.

Rate fara dobanda:

Specificatii husa S-View Wallet Samsung Galaxy A53 5G A536

  • Protecție antimicrobiana - Exista un strat antibacterian pe husa pentru a preveni dezvoltarea microorganismelor (datorita aditivului pe baza de zinc utilizat, s-a demonstrat ca acesta previne dezvoltarea microorganismelor in husa)

 

husa view wallet samsung galaxy a53 5g a536 protectie antimicrobiana

  • Compartiment discret in interior pentru purtarea cardurilor

husa view wallet samsung galaxy a53 5g a536 compartiment interior

  • Aspect subtire, dar robust
  • Husa S-View Wallet ne protejeaza atat dispozitivul mobil cat si mediul inconjurator din care facem parte
  • Aceasta husa pentru Galaxy A53 5G este acum ambalata intr-o maniera mai sustenabila din punct de vedere ecologic, folosindu-se hartie in loc de plastic, datorita acreditării privind continutul reciclat

husa view wallet samsung galaxy a53 5g a536 mediu protejat

 

SKUEF-EA536P
ProducatorSamsung
Materialepoliuretan, policarbonat
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewHusa S-View Wallet Samsung Galaxy A53 5G A536
To Top