Livrare si plata

CUM PLATESC?

GSMfit pune la dispozitia Clientilor mai multe modalitati de plata:

1. Transfer bancar cu ordin de plata

Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in cont ai nevoie de urmatoarele date:

Nume firma: S.C. ALLIS ELECTRONICS IMPEX 99 S.R.L.

Cod unic inregistrare: J40/6901/1999

Nr. Registrul Comertului: RO12007860

Cont IBAN: RO75BACX0000001730216000 - Unicredit Bank, Sucursala Panduri

Cont IBAN: RO74RZBR0000060005764159 - Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Rosetti

2. Ramburs cu numerar sau card bancar, direct la curier
3. Direct la showroom-ul GSMfit, cu numerar sau cu cardul bancar (plata integrala sau in 5 rate egale fara dobanda cu cardul de credit Unicredit Bank)
Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile in valoare mai mare de 5000 RON/zi (persoane juidice) sau 10000 RON/zi (persoane fizice) nu se pot face cu numerar, ci doar cu cardul sau cu ordin de plata.

In Showroom, la POS-ul Unicredit Bank, acceptam plata in maxim 5 rate fara dobanda pentru cardurile emise de aceasta banca.

4. Plata cu cardul online prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele www.gsmfit.ro

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

5. Plata in rate fara dobanda cu cardul online

La GSMfit poti plati cu cardul in rate fara dobanda.

Banca Transilvania – rate Star Card (2 rate)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2 RATE fara dobanda.

card rate fara dobanda banca transilvania

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

 • rate fara dobanda
 • perioada de garantie de pana la 56 de zile
 • comision zero la toate cumparaturile
 • plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila

0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Rate Alpha Bank (2 sau 3 RATE)

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
 • Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
 • Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
 • Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
 • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.
6. Plata cu carduri cadou si carduri de prima didactica Pluxee

Pentru moment, acceptam plata cu cardurile cadou si de prima didactica Pluxee doar la POS-ul din showroom-ul GSMfit.

Lucram la acceptarea online a acestor carduri.

TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Sameday sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE

 • Costul unic de livrare prin curier rapid pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
 • Costul unic de livrare in pachetomate sau in easybox este de 10 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toata reteaua de pachetomate Click&Collect Posta Panduri si toata reteaua de easybox-uri Sameday, disponibile in majoritatea oraselor mari din Romania.
 • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.

MODUL DE LIVRARE

1. Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

2. Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

După selectarea modalității de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat și la îndemână Pachetomat din rețeaua Poșta Panduri pentru a primi comanda plasată online. Clientul va fi apoi înștiințat, prin SMS și email că i-a fost livrată comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui să-l introducă pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide și ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicată din pachetomat oricând, în următoarele 5 zile.

loader
Se încarcă