Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Samsung Adaptor Multiport USB-A/USB-C/HDMI

SKU
EE-P3200BJEGWW
Cod EAN
8806090161254
239 RON
in stoc

Adaptorul multiport Samsung EE-P3200BJEGWW are un design compact si iti permite sa te conectezi la mai multe dispozitive prin porturile USB-A 3.1, USB-C si HDMI, pentru transfer rapid de date, incarcare si adaugarea unui al doilea ecran.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii Adaptor Multiport Samsung EE-P3200BJEGWW

  • Interfata: USB-C
  • Functii: incarcare / video out (doua monitoare) / conectarea USB a unui dispozitiv
  • Lungimea cablului: 0.1092 m
  • Input: 5,9,15,20 V
  • Output: 5,9,15,20 V / 3000 mA

adaptor multiport samsung ee-p3200njegww

SKUEE-P3200BJEGWW
ProducatorSamsung
Optiuni incarcareCu cablu USB
CuloareGri
Cod EAN8806090161254
Dimensiuni63x10x43.2 mm
Greutate43,5 g
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Alte produse care te-ar putea interesa

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Adaptor Multiport USB-A/USB-C/HDMI
To Top