Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Samsung Galaxy SmartTag 2-Pack

SKU
EI-T5300MBEGEU
Cod EAN
8806090969577
159 RON
Stoc epuizat

Pachetul Samsung EI-T5300MBEGEU contine: 1 x Galaxy SmartTag Black si 1 x Galaxy SmartTag White (crem), la un pret avantajos. Vei avea de doua ori mai multe posibilitati de folosire.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii breloc Samsung Galaxy SmartTag 2-Pack

  • Cu pachetul de doua brelocuri SmartTag ai mult mai multe variante de utilizare: de la unul pentru tine si unul pentru partener(a), la cate unul pentru fiecare animal de companie.
  • Galaxy SmartTag functioneaza prin bluetooth pe o raza de 120 de metri si poate fi atasat oricarui obiect pe care vrei sa-l monitorizezi, ba chiar si animalului de companie. Cand vrei sa-l gasesti, apelezi SmartTag de pe telefon, iar sunetul si volumul setate brelocului te vor orienta.

samsung galaxy smarttag

  • Galaxy SmartTag functioneaza si offline, in afara razei de acoperire bluetooth, prin aplicatia Galaxy Find Network. Aceasta va scana datele si iti va localiza pozitia corecta. Vei putea vedea si istoricul locatiilor prin care a fost brelocul SmartTag.
  • Prin Galaxy Find Network poti localiza brelocul si de pe alte dispozitive conectate.

samsung galaxy smarttag

  • Galaxy SmartTag poate controla diferite dispozitive IoT conectate, printr-o simpla atingere de buton. Apasand SmartTag, ele vor porni automat, in functie de setarile pe care le faci in aplicatia SmartThings.

samsung galaxy smarttag

SKUEI-T5300MBEGEU
ProducatorSamsung
CuloareNegru
Cod EAN8806090969577
MaterialePolicarbonat rezistent
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Galaxy SmartTag 2-Pack
To Top