Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Samsung Galaxy SmartTag+

SKU
EI-T7300B
165 RON
in stoc

Samsung SmartTag+ EI-T7300 este brelocul inteligent care aduce in plus AR Finding: iti va arata pe ecranul telefonului calea, pas cu pas, spre obiectul pierdut, prin aplicatia SmartThings.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii Samsung Galaxy SmartTag+

 • AR Finding iti ofera o modalitate unica, din punct de vedere vizual, de a localiza un obiect pierdut, care are atasat un breloc inteligent Samsung SmartTag+. Aplicatia SmartThings iti va arata pe ecranul telefonul calea pe care trebuie sa o urmezi ca sa gasesti ceea ce ai pierdut. Cand esti pe-aproape, o lumina verde va licari pe ecran, deasupra zonei unde se afla obiectul.
 • Modul AR Finding functioneaza la capacitate maxima doar pe smartphone-urile prevazute cu UWB (ultra-wideband) si cu Android 11 sau superior. Primele modele care suporta UWB sunt: Galaxy S21 Ultra, S21+, Note20 Ultra si Z Fold2.

modul ar finding functioneaza pe samsung galaxy smarttag plus

 • Galaxy SmartTag+ functioneaza prin bluetooth pe o raza de 120 de metri si poate fi atasat oricarui obiect pe care vrei sa-l monitorizezi, ba chiar si animalului de companie. Cand vrei sa-l gasesti, apelezi SmartTag de pe telefon, iar sunetul si volumul setate brelocului te vor orienta. 

samsung galaxy smarttag plus functioneaza prin bluetooth

 • Galaxy SmartTag functioneaza si offline, in afara razei de acoperire bluetooth, prin aplicatia Galaxy Find Network. Aceasta va scana datele si iti va localiza pozitia corecta. Vei putea vedea si istoricul locatiilor prin care a fost brelocul SmartTag.
 • Prin Galaxy Find Network poti localiza brelocul si de pe alte dispozitive conectate.

samsung galaxy smarttag plus functioneaza si offline

 • Galaxy SmartTag poate controla diferite dispozitive IoT conectate, printr-o simpla atingere de buton. Apasand SmartTag, ele vor porni automat, in functie de setarile pe care le faci in aplicatia SmartThings.

prin samsung galaxy smarttag plus si iot poti controla obiectele din casa inteligenta

 • Versiune Bluetooth: BLE 5.0
 • Brelocul SmartTag+ functioneaza cu bateria CR2032 1ea, care poate fi schimbata atunci cand se consuma. Durata maxima de viata a bateriei este de 165 de zile.
SKUEI-T7300B
ProducatorSamsung
Stare produsNOU
Dimensiuni40.9 x 40.9 x 9.9 mm
Greutate14 g
MaterialePolicarbonat rezistent
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
 • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
 • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
 • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

 • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Galaxy SmartTag+
To Top