Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Folie sticla Full Face Iphone X / XS White

SKU
TEMP-FULL-FACE-IPHONEX
Cod EAN
4250774927881
5 RON
in stoc

Folia din sticla Full Face pentru Iphone X/XS poate fi retrasa cu usurinta in cazul in care aceasta se deterioreaza. Nu prezinta amprente reziduale dupa ce este indepartata.

Rate fara dobanda:

Specificatii folie sticla Full Face IPhone X/XS

  • Folia de protectie din sticla adera perfect la ecranul modelului de telefon Iphone X/XS , oferind spatiu pentru orificiile camerei si ale microfonului
  • Acest protector de ecran din sticla este mult mai rezistent la o utilizare normala a telefonului: daca, spre exemplu, telefonul tau este pastrat in acelasi compartiment cu cheile (sau monede sau alte obiecte ascutite), acesta nu se va zgaria multumita foliei de protectie
  • Folia de protectie din sticla, se instaleaza usor, fara bule de aer
SKUTEMP-FULL-FACE-IPHONEX
Producator4smarts
CuloareNegru
Cod EAN4250774927881
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewFolie sticla Full Face Iphone X / XS White
To Top