Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Apple Pad incarcare wireless cu MagSafe

SKU
MHXH3ZM/A
Cod EAN
194252192467
195 RON
in stoc

Incarcatorul wireless Apple MagSafe este certificat Qi si ofera o incarcare rapida pentru toate dispozitivele incepand cu iPhone 8. In plus aliniamentul magnetic MagSafe se ataseaza la modelele iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, pentru o experienta de incarcare perfecta.

Garantie: 12 luni - Apcom Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii incarcator wireless Apple cu MagSafe

apple pad incarcator wireless magsafe

Incarcatorul Apple MagSafe iti incarca telefonul rapid, sigur si simplu

 • Magnetii de pe fata incarcatorului sunt perfect aliniati si se lipesc foarte usor de partea din spate a  telefoanelor  iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro.
 • Dispozitivul suporta o putere maxima de pana la 15W.
 • Este compatibil cu standardul de incarcare Qi.
 • Incarcatorul wireless cu MagSafe este special conceput pentru a-ti putea incarca iPhone-ul in siguranta si fara fir. 
 • iPhone 12 mini si iphone 13 Mini se pot incarca cu o capacitate maxima de 12w .

Cum poate fi utilizat incarcatorul MagSafe

 • Este foarte important ca inainte de a pozitiona iPhone-ul pe suprafata dispozitivului MagSafe, acesta sa fie conectat la o sursa de alimentare. Aceasta ii va permite incarcatorului sa verifice daca este sigur sa produca putere maxima.
 • Daca se pozitioneaza iPhone-ul pe incarcator inainte ca acesta sa fie conectat la o sursa de alimentare, e necesar sa se astepte pana la 3 secunde, apoi, dupa ce incarcatorul a fost conectat, se plaseaza din nou iPhone-ul pentru a-si relua puterea  maxima de energie.

Putere de pana la 9V si 3A 

 • Incarcatorul wireless Apple cu MagSafe va optimiza in mod dinamic puterea transferata telefonului in functie de mai multi factori cum ar fi temperatura si activitatea sistemului.
 • Putere: 9V/2.22A sau 9V/2.56A
 • Conector USB-C. USB-A nu este compatibil.
 • Cand se utilizeaza accesorii Lightning, de exemplu castile, modul de incarcare se limiteaza la numai 7.5 W, deoarece standardele de reglementare necesita a fi respectate.

Ce e esential sa mai stii despre MagSafe

 • Incarcatorul MagSafe este proiectat pentru o incarcare rapida si eficienta in special pentru urmatoarele modele de telefoane: iPhone 13, iPhone 12, si alte accesorii Apple.
 • Daca se doreste sa se incarce un dispozitiv care nu este compatibil cu standardul MagSafe Qi, se va putea face acest lucru, doar ca se mai atenueaza din putere, iar timpii de incarcare pot fi mai lenti.
 • Daca iPhone-ul este conectat atat la incarcatorul MagSafe cat si la un cablu USB Lightning, iPhone-ul isi va extrage puterea de incarcare  de la cablul USB Lightning.
 • In momentul utilizarii incarcatorului s-ar putea sa observi o usoara incalzire a dispozitivului, cat si a telefonului, in timp ce acestea sunt conectate si se incarca.
 • Pentru a extinde ciclul de viata al bateriei, daca bateria devine prea calda, software-ul limiteaza incarcarea la doar 80% din capacitatea maxima.
SKUMHXH3ZM/A
ProducatorApple
CuloareAlb
Cod EAN194252192467
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
 • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
 • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
 • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

 • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewApple Pad incarcare wireless cu MagSafe
To Top