Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Folie sticla Hybrid Huawei Mate 20 Lite

SKU
TEMP-FULL-FACE-HYBRID-HW-MATE-20-LTE-BK
Cod EAN
5901737923660
1 RON
in stoc

Folia din sticla Hybrid pentru Huawei Mate 20 Lite este conceputa din sticla securizata mixata cu material din plastic. Folia contine un adeziv pe intreaga ei suprafata si protejeaza foarte bine atat marginile cat si intreaga structura a telefonului.

Rate fara dobanda:

Specificatii folie sticla hybrid Huawei Mate 20 Lite

  • Folia din sticla hybrid pentru Huawei Mate 20 Lite previne formarea bulelor, exfolierea si craparea
  • Este foarte subtire si flexibila, forma sa fiind aproape imperceptibila
  • Este compatibila si cu husele pentru Huawei Mate 20 Lite
  • Pentru a impiedica impuritatile si praful sa se adune sub folie, utilizeaza acest produs cu functia Full Glue, care are un adeziv ce acopera intreaga suprafata
  • Amprentele digitale sunt prevenite cu ajutorul unui strat oleofob

Pasii de aplicare a foliei sunt:

1. Foloseste un servetel umed pentru a curata ecranul telefonului, urmat de un servetel uscat.

2. Curata ecranul telefonului cu un absorbant de praf pentru a indeparta orice particule de praf sau murdarie.

3. Incorporeaza cu grija folia de protectie pe ecranul telefonului.

SKUTEMP-FULL-FACE-HYBRID-HW-MATE-20-LTE-BK
Producator9H
CuloareNegru
Cod EAN5901737923660
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewFolie sticla Hybrid Huawei Mate 20 Lite
To Top