Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Folie sticla Samsung Galaxy A5 A520 (2017)

SKU
TEMPERED-A520
Cod EAN
5901737389831
1 RON
in stoc
Folia din sticla pentru Samsung Galaxy A5 A520 (2017) protejeaza ecranul telefonului mobil impotriva zgarieturilor si a altor deteriorari. Decupajele sunt incluse in design. Folia nu afecteaza functionarea ecranului. Este rezistenta in timp.

Rate fara dobanda:

Specificatii folie sticla Samsung Galaxy A5 A520 (2017)

  • Folia din sticla pentru Samsung Galaxy A5 A520 are o transparenta ridicata si ofera o senzatie delicata la atingere
  • Pentru a tine impuritatile la distanta este acoperita cu un strat oleofob
  • Este fabricata dintr-un material prelucrat chimic
  • Grosimea ei este de 0.3 mm, dar prezinta o duritate puternica
SKUTEMPERED-A520
Producator9H
CuloareNegru
Cod EAN5901737389831
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewFolie sticla Samsung Galaxy A5 A520 (2017)
To Top