Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Samsung Cablu de date USB-C la USB-C (3A) 1.8m

SKU
EP-DX310J
45 RON
in stoc

Cablul de date Samsung usb-c la usb-c (3A) se poate conecta usor la adaptoarele pentru priza si are atat functie de incarcare cat si de transfer date. Cablul de date Samsung are 1.8m lungime si este realizat dintr-un material premium foarte rezistent la uzura.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii tehnice Samsung Cablu de date USB-C la USB-C (3A) 1.8m

  • Lungime cablu: 1.8m
  • Putere de iesire: 3A
  • Cablul de date USB-C la USB-C (3A) de 1.8m este util pentru incarcarea laptopurilor, tabletelor, smartphone-urilor
  • Materialul folosit pentru cablul USB-C la USB-C este special optimizat pentru o durabilitate mai lunga
  • Poate fi accesoriul perfect la birou sau acasa
SKUEP-DX310J
ProducatorSamsung
Stare produsNOU
Dimensiunilungime: 1.8m
Greutate39,08 g
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Cablu de date USB-C la USB-C (3A) 1.8m
To Top