Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON

Samsung Incarcator Rapid Auto 15W Dual Port

SKU
EP-L1100
Stoc epuizat

Pachetul original Samsung Incarcator Rapid Auto 15W Dual Port EP-L1100WBEGEU contine: 1 x adaptor auto rapid 2A cu doua porturi USB, plus 1 x cablu combo USB-C cu adaptor microUSB.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii Incarcator rapid auto Samsung 15W Dual Port + Cablu Combo

  • Incarcatorul auto Samsung EP-L1100WBEGEU permite incarcarea rapida simultana a doua dispozitive mobile.
  • Cablul Combo, inclus in pachet, poate incarca atat telefonul sau tableta cu mufa de incarcare USB-C, cat si pe cele cu mufa microUSB, datorita adaptorului microUSB atasat pe cablu.
  • Adaptorul auto este prevazut cu un LED albastru care iti va indica nivelul de incarcare.
  • Input: 12V
  • Output: Incarcare normala - 5V/2A; Incarcare rapida - 9V/1.67A
SKUEP-L1100
ProducatorSamsung
ColorNegru
CuloareNegru
Dimensiuni26 x 67.1 x 26 mm
Greutate29,67 g
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (GLS sau Posta Panduri - LivrariOnline) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a GLS, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Incarcator Rapid Auto 15W Dual Port
To Top