Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Samsung Pad Incarcare Rapida Wireless Duo (2021)

SKU
EP-P4300
Stoc epuizat

Padul Wireless Duo Samsung EP-P4300 incarca simultan si rapid Samsung Galaxy Watch, pozitionat pe locasul sau special, si un telefon sau castile Galaxy Buds. Este perfect compatibil cu iPhone si AirPods.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania (prin distribuitorul autorizat)

Rate fara dobanda:

Specificatii Pad Duo incarcare rapida wireless Samsung EP-P4300

  • Incarcatorul rapid duo Samsung EP-P4300 este accesoriul perfect pentru noptiera. Seara, cand ai terminat toate treburile, pur si simplu iti asezi setul preferat pe suport (telefonul si Galaxy Watch, sau castile si Galaxy Watch), iar dimineata vor fi 100% pregatite pentru o noua zi plina.
  • Incarca o mare varietate de telefoane compatibile Qi, precum si castile Galaxy Buds/Buds+/Buds Live/Buds Pro/AirPods/AirPods Pro, si ceasurile Galaxy Active/Active2/Watch3.
  • Samsung Galaxy Watch se va incarca pe locul sau special creat (este prevazut cu un magnet interior, care se asigura ca ceasul este intotdeauna pozitionat corect pentru incarcare).

samsung pad duo incarcare rapida ep-p4300 are un loc special pentru ceas

  • Telefonul trebuie asezat in centrul partii stangi, pentru o incarcare optimizata, si nu necesita indepartarea husei de protectie. Padul Wireless Duo permite incarcarea corecta printr-un strat protector de pana la 3 mm.
  • Timpul de incarcare rapida difera de la un telefon la altul, in functie de caracteristicile specifice. Padul Duo Wireless EP-P4300 asigura un suport de 9W pentru telefoanele Samsung si 7,5W pentru telefoanele Apple.
  • LED-urile intuitive pot fi setate sa lumineze mai slab in timpul noptii, pentru a nu te deranja atunci cand dormi, iar culoarea lor te vor informa asupra nivelului de incarcare al dispozitivelor.

samsung pad wireless duo ep-p4300 are leduri intuitive

SKUEP-P4300
ProducatorSamsung
Stare produsNOU
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Alte produse care te-ar putea interesa

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Pad Incarcare Rapida Wireless Duo (2021)
To Top