Cat de eficient este sterilizatorul UV Samsung ITFIT?
Util

Cat de eficient este sterilizatorul UV Samsung ITFIT?

Odata cu raspandirea globala accelerata a coronavirusului Covid-19 a crescut si interesul multora dintre noi pentru curatarea eficienta a obiectelor din jur cu care intram in contact atunci cand suntem in afara locuintei, dar si in casa.

Ne-am obisnuit sa curatam, cu spirt sau servetele dezinfectante, suprafete de contact si obiecte precum clantele, intrerupatoarele, birourile, coletele sau chiar cumparaturile, insa tot acest efort poate fi anulat printr-o o simpla atingere a telefonului mobil, a cheilor sau a ochelarilor, daca acestea nu sunt dezinfectate la randul lor.

De teama contaminarii, unii dintre noi au inceput sa curete telefonul mobil cu tot felul de solutii de curatare, de multe ori aceleasi cu care dezinfectam si alte suprafete, nu intotdeauna potrivite. Astfel, sunt persoane care si-au stricat telefoanele mobile, microfonul telefonului sau chiar ecranul, dezinfectandu-le solutii pe baza de alcool. Daca ai trecut prin asa ceva sau daca doar esti in cautarea unei solutii optime pentru sterilizarea telefonului mobil, atunci trebuie sa stii ca exista sterilizatoare UV special create pentru telefoane mobile si alte obiecte relativ mici, care pot incapea in cutia compacta si etansa a sterilizatorului.

Ce este sterilizatorul UV pentru telefoane mobile? Cum functioneaza?

Despre telefonul mobil se spune ca ar contine de 10 ori mai multi mocrobi decat vasul toaletei si ca atinge tot ceea ce atingi si tu, motiv pentru care trebuie dezinfectat la fel de des cum te speli pe maini.

Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi de siguranta, in acest an, producatorii de telefoane mobile au lansat sterilizatoarele UV, niste cutii etanse de dimensiunea unui telefon mobil mai mare, care contin tuburi ce emit lumina in spectrul radiatiei ultraviolete, mai precis raze de tip UV-C. Desi in mod normal acestea sunt cele mai periculoase raze ultraviolete, in acest context, capacitatea lor distructiva este folosita pentru un scop benefic: distrugerea virusurilor si bacteriilor de pe suprafetele cu care intra in contact.

In cazul folosirii sterilizatorului, razele UV-C nu prezinta un pericol. Cutia sterilizatorului este etansa, iar emiterea razelor incepe dupa inchiderea si pornirea acestuia prin apasarea butonului de pornire. Sterilizatorul se foloseste cu usurinta, avand disponibil un singur buton care, prin apasare, porneste dispozitivul, mentinandu-se aprins cat timp acesta functioneaza. Dupa 8-10 minute, in functie de sterilizator, butonul se stinge, iar cutia poate fi deschisa, obiectele fiind sterilizate. In cazul in care doresti o sterilizare mai profunda, sau fata – verso a obiectului, schimbi pozitia si apesi din nou butonul de pornire. Nu uita sa ai mainile dezinfectate inainte de a atinge obiectele pe care le scoti din sterilizator, altfel, demersul va fi de prisos.

Pe piata sunt mai multe tipuri de sterilizatoare, provenite in general de la producatorii de telefoane mobile si create special pentru respectivele telefoane si dimensiunile lor. De aceea, este bine sa studiezi cu atentie specificatiile, inainte de a achizitiona un astfel de aparat.

Samsung ITFIT Sterilizator UV cu Incarcare Wireless – ieftin, rapid si eficient

In 2020 Samsung a lansat sterilizatorul UV cu incarcare wireless care iti dezinfecteaza rapid telefonul si il si incarca in acelasi timp.

Sterilizatorul UV Samsung ITFIT a fost testat in laboratoare independente si s-a dovedit eficient in distrugerea a 99% din bacterii si virusuri.

In doar 10 minute, sterilizatorul Samsung iti va decontamina telefonul si obiectele personale de virusuri si bacterii periculoase precum E.coli, staphylococcus aureus si Pseusomonas aeruginosa.

Spre deosebire de alte sterilizatoare pentru telefoane, Samsung foloseste sistemul dual de lampi UV, care permite sterilizarea simultana a ambelor fete ale telefonului, astfel ca acesta nu mai trebuie intors de pe o parte pe alta pentru sterilizare, reducand timpul de curatare.

Spatiul generos din interior, 196 x 96 x 33 mm, permite utilizarea sterilizatorului Samsung pentru dezinfectarea tuturor modelelor de telefoane, fiind suficient de incapator chiar si pentru Galaxy Note 20 Ultra sau Galaxy S21 Ultra. De asemenea, poti decontamina si alte obiecte precum: ceasuri, chei, casti, pixuri, carduri, bani (bancnote si monede).

sterilizatorul uv samsung itfit este incapator

Usor de folosit, sterilizatorul de la Samsung are un singur buton Pornit / Oprit pentru functia UV. Lumina verde de pe buton indica faptul ca sterilizatorul este pornit; dupa 10 minute de functionare, sterilizatorul se opreste automat.

Functia de incarcare wireless va ramane activa si dupa finalizarea programului de sterilizare. Un alt avantaj al sterilizatorului Samsung este chiar incarcarea wireless, care il face utilizabil pentru orice tip de smartphone.

Sterilizatorul functioneaza pe baza de baterie, care poate fi incarcata cu ajutorul unui cablu USB, inclus in pachet.

Pentru ca nu ocupa mult spatiu, il poti lua cu tine oriunde mergi: la birou, in masina, la restaurant, in vacanta.

Un cadou potrivit

Pentru ca pandemia nu pare sa isi diminueze puterea asupra vietii noastre de zi cu zi, sterilizatorul UV Samsung ITFIT ar putea fi chiar un cadou potrivit pentru vremurile prin care trecem. Un cadou original, unisex, util si elegant, pentru cei dragi din familie sau pentru prieteni. Le vei arata astfel ca iti pasa de sanatatea lor si ca esti si in pas cu noile gadgeturi.

Anterior Istoria telefonului mobil (I) - De la caramida la Gorba Urmatorul Cum sa ai o casa inteligenta sau smart home?
0 Comment(s)
To Top