Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Samsung Smart Keyboard Trio 500

SKU
EJ-B3400U
Rating:
100%
129 RON 125 RON
in stoc

Tastatura Samsung Smart Keyboard Trio 500 este subtire si compacta, se conecteaza cu 3 dispozitive simultan si are taste rapide pentru 3 aplicatii preferate si pentru Samsung DeX.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania 

Rate fara dobanda:

Specificatii Samsung Smart Keyboard Trio 500

 • Tastatura wireless Trio 500 se imperecheaza usor, prin bluetooth, cu pana la 3 dispozitive simultan, si este compatibila cu o gama larga telefoane, tablete si monitoare sau televizoare smart.

samsung smart keyboard trio 500 se conecteaza simultan cu 3 dispozitive

 • Pe ecranele dispozitivelor mobile Samsung apare fereastra pop-up Easy Pairing.
 • Pentru a functiona, Samsung Smart Keyboard Trio 500 are nevoie de versiunea 1.7.6 a aplicatiei SmartThings, sau o versiune ulterioara.
 • Printr-un singur click te muti de la un dispozitiv la altul.
 • Tastatura smart Samsung Trio 500 are 3 taste rapide (Hot Keys) pentru a lansa printr-un singur click 3 aplicatii favorite - este nevoie de versiunea One UI 3.1 sau o versiune ulterioara.

samsung smart keyboard trio 500 are trei taste rapide pentru aplicatii

 • Tasta rapida DeX transforma in realitate performanta si productivitatea de desktop. Poti lucra in ferestre multiple si poti raspunde la mesaje si la email-uri.
 • Aplicatia Samsung DeX este suportata de tabletele: Galaxy Tab S4, Tab S5e, Tab S6, Tab S7, Tab S7+ si Tab Active Pro.
 • Imperecherea tastaturii inteligente Trio 500 cu telefonul, tableta sau monitorul se face in trei pasi rapizi:
 1. Apesi butonul de pornire si apesi lung pe tasta Bluetooth pentru recunoasterea instantanee.
 2. Dai click pe fereastra pop-up Easy Pairing de pe ecranul dispozitivului mobil.
 3. Introduci codul de 6 cifre din fereastra pop-up.
SKUEJ-B3400U
ProducatorSamsung
Stare produsNOU
Dimensiuni280.4 X 127.4 X 15.4 mm
Greutate412,3 g
Materiale79 de taste
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
 • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
 • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
 • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

 • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Smart Keyboard Trio 500
To Top