Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Telefon Nokia 110 2G Dual SIM (2023)

SKU
1GF019FP
139 RON
in stoc

Descoperă noul model Nokia 110 2G 2023, un telefon clasic care îți oferă tot ce ai nevoie într-un pachet compact. Cu designul său iconic și funcționalitatea simplă, acest telefon te ajută să rămâi conectat în orice moment.

Bucură-te de apeluri clare și de mesaje rapide cu tehnologia 2G. Cu bateria sa de lungă durată, poți avea încredere că telefonul tău va fi mereu pregătit pentru utilizare.

Garantie: 24 de luni - Nokia Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii Nokia 110 2G Dual SIM (2023)

  • Nokia 110 2G 2023 este telefonul clasic cu durabilitate și fiabilitate remarcabile. Fabricat cu atenție la detalii și materiale de calitate, acest telefon rezistă în timp și oferă performanțe constante. Bucură-te de un dispozitiv de încredere, care te va însoți în fiecare zi, indiferent de provocările întâmpinate.

telefonul clasic nokia 110 2g dual sim 2023 are un design modern

  • Cu o cameră încorporată în partea din spate, poți realiza fotografii în orice moment. Capturează amintiri neprețuite și surprinde frumusețea din jurul tău cu ușurință. Indiferent dacă este vorba despre peisaje sau despre prieteni și familie, camera Nokia 110 2G 2023 îți oferă o modalitate simplă și accesibilă de a înregistra și păstra momentele importante din viața ta.
  • Cu bateria de lungă durată a Nokia 110 2G 2023 ai libertatea de a rămâne conectat întreaga zi. Indiferent cât de mult utilizezi telefonul, această baterie performantă îți asigură energie suficientă pentru a face apeluri, a trimite mesaje și a te bucura de funcționalități pe durata întregii zile. 
  • Ai autonomie a bateriei de până la 2 săptămâni în modul stand-by.

telefonul clasic nokia 110 2 g dual sim 2023 are o baterie de lunga durata si mp3 pentru muzica

  • Nokia 110 2G 2023, telefonul care îți oferă mult mai mult decât apeluri și mesaje. Cu funcții adiționale precum reportofonul încorporat, poți înregistra și reda notițe sau idei importante în orice moment. Ai la îndemână și o lanternă utilă, care te ajută în situații de întuneric sau când ai nevoie de lumină suplimentară. În plus, acest telefon vine cu jocuri preinstalate, pentru a-ți oferi momente de relaxare și distracție.

telefonul clasic nokia 110 2g dual sim 2023 are incorporate jocuri amuzante

SKU1GF019FP
ProducatorNokia
SIMDual SIM
Dimensiuni115.1 x 49.4 x 14.5 mm
Greutate79.6 g
MaterialePlastic
AcumulatorLi-Ion; 1000 mAh; detasabil (BL-L5J)
Tip displayTFT 65K culori
Diagonala1.8"
Rezolutie display120 x 160 pixeli, raport 4:3
Protectie displaySticla rezistenta la zgarieturi, cu strat oleofobic
Sistem de operare Series 30+
AINu
Tip camera principalaQVGA
Memorie interna32MB ROM 32MB RAM
Memorie externaMicroSDXC - slot dedicat
Retea2G
NFCNu
RadioDa
USBMicro USB (USB 1.1)
Jack 3.5 mmDa
Difuzor stereoDa
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewTelefon Nokia 110 2G Dual SIM (2023)
To Top