Transport gratuit pentru comenzi peste 350 RON - Livrare rapida in 1-2 zile lucratoare

Samsung Pad Incarcare Rapida Wireless (2022)

SKU
EP-P2400
89 RON
in stoc

Incarcatorul rapid wireless de la Samsung (2022) are un design subtire, minimalist si este compatibil cu smartphone-uri de la Samsung si Apple, dar si cu Galaxy Buds. Suporta o putere de incarcare de pana la 15W. Are un sistem de racire care ajuta dispozitivul sa nu se supraincalzeasca.

Garantie: 12 luni - Samsung Romania

Rate fara dobanda:

Specificatii Samsung Pad Incarcare rapida wireless EP-P2400 

  • Incarcatorul suporta o putere de incarcare wireless de pana la 15W
  • Design-ul incarcatorului este simplu si compact: suportul are o forma patrata cu colturi rotunjite

samsung pad incarcare rapida wireles specificatii

  • Acest produs este compatibil cu smartphone-urile de la Samsung dar si Apple, smartwatch-urile, castile EarBuds si alte accesorii care accepta protocolul de incarcare fara fir Qi
  • Viteza de incarcare pentru smartphone-uri este de 5W, 7.5W, si 15W iar pentru castile Earbuds suporta o viteza de pana la 2W
  • Este disponibil in doua optiuni de culoare: alb si negru
  • Spre deosebire de incarcatorul wireless duo sau trio, acesta incarca un singur dispozitiv deodata, datorita formei si dimensiunilor sale minimaliste
  • Vine cu un port de tipul USB Type-C si are orificii de ventilație în partea de jos pentru a preveni supraîncălzirea
  • Are un afisaj LED care iti indica starea de incarcare a bateriei
SKUEP-P2400
ProducatorSamsung
DimensiuniLatime: 9.1 cm, Inaltime: 9.1 cm, Adancime: 1.83 cm
Greutate100 g
TERMEN DE LIVRARE

In cazul in care nu optezi pentru ridicarea produselor de la sediu, livrarea se va face prin curier rapid (Posta Panduri - LivrariOnline sau SameDay) in termen de 24-48 de ore de la Confirmarea comenzii.

In conditii speciale (meteo, sociale etc) sau in perioadele din an foarte aglomerate (sarbatori, promotii globale etc), termenul de livrare poate fi prelungit pana la 7 zile lucratoare cu o instiintare prealabila asupra acestei situatii si cu exprimarea acordului Cumparatorului.

COSTUL DE LIVRARE
  • Costul unic de livrare pentru Romania este de 15 LEI (inclusiv TVA), tarif aplicabil pentru toate localitatile din tara care intra in raza de acoperire a SameDay, Posta Panduri (livrarionline.ro). Acest cost se va regasi pe factura emisa de Vanzator.
  • Pentru comenzile care depasesc 350 de RON transportul este gratuit.
MODUL DE LIVRARE
  • Livrare la domiciliu prin curier rapid

Curierul rapid va livra coletul la adresa confirmata telefonic de catre Client in momentul Confirmarii comenzii. In cazul in care Clientul nu se afla la adresa si nu poate fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va pastra bunurile comandate timp de sapte zile lucratoare, interval in care va incerca sa contacteze din nou Clientul pentru a definitiva livrarea.

Produsele pot fi verificate la livrare, in prezenta curierului.

Curierul care livreaza marfa NU poate solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

  • Livrare in pachetomatele Posta Panduri - LivrariOnline

Prin sistemul Click&Collect Posta Panduri a implementat o retea nationala de pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. 

Dupa selectarea modalitatii de livrare Click&Collect, Clientul alege cel mai apropiat si la indemana Pachetomat din reteaua Posta Panduri pentru a primi comanda plasata online. Clientul va fi apoi instiintat, prin SMS si email ca i-a fost livrata comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui sa-l introduca pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide si ridica produsele comandate. Comanda poate fi ridicata din pachetomat oricand, in urmatoarele 5 zile.

Scrie o recenzie
Write a ReviewSamsung Pad Incarcare Rapida Wireless (2022)
To Top