Samsung Galaxy Buds2 - Experienta sunetului exceptional
Util

Samsung Galaxy Buds2 - Experienta sunetului exceptional

Ne dorim cat mai multa autonomie audio, fie pe strada, in autobuz, in autoturismul personal sau in interior, in timp ce lucram, ne relaxam sau facem sport. Iar castile wireless cu conectare prin Bluetooth, par sa fi cucerit piata, chiar daca preturile lor sunt sensibil mai ridicate decat cele ale castilor cu fir. Pentru ca, sa recunoastem, cand e vorba despre gadgeturi, experienta conteaza mai mult decat pretul.

Castile Samsung Galaxy Buds2, lansate in vara acestui an, vin cu o performanta audio imbunatatita, cu un design mai confortabil si mai elegant si cu mai multe ore de functionare a bateriei.

Design anatomic si elegant

Cand este vorba de accesoriile digitale pe care le purtam, design-ul lor nu mai tine doar de estetica, ci si de adaptare la formele noastre anatomice.

De aceea, in cazul castilor Samsung Galaxy Buds2, designul a fost imbunatatit pentru a oferi utilizatorilor si confort, nu doar performanta.

Forma castilor recent lansate a fost modificata pentru a se potrivi mai bine in urechi. De la forma de boaba de fasole cu care Samsung a lansat versiunea Samsung Galaxy Buds Live, noul model Galaxy Buds2 a evoluat catre o forma de pietricica, mai eleganta si mai usor de purtat.

Castile au dimensiuni cu 15% mai mici, o greutate cu 20% mai redusa, iar forma le face sa fie extrem de confortabile si purtabile pentru o perioada mai lunga de timp.

Trebuie doar sa fii atent sa nu le pierzi, desi Samsung a rezolvat si aceasta problema prin aplicatia Galaxy Wearable.

Ca variante de culori, noul model de casti Bluetooth de la Samsung se prezinta in patru nuante deschise: Lavender, Olive, White si Graphite. Vei regasi aceleasi culori si in interiorul carcaselor-incarcator ale castilor, nu si la exterior, care ramane alb.

Samsung a optimizat si nivelul de sensibilitate la atingere, castile raspunzand cu o acuratete mai mare comenzilor.

Doar rezistenta la apa si praf a ramas la certificarea IPX2, ceea ce inseamna ca pentru praf nu au fost testate sau nu sunt rezistente, iar rezistenta la apa este de nivel 2 din 8. Cu alte cuvinte, rezista doar la transpiratie si la o ploaie usoara. Nu le uita in urechi cand intri in piscina, in mare sau la dus si nu le uita pe terasa.

Performanta audio cu un sunet mai clar

Castile Samsung Galaxy Buds2 au incorporate doua difuzoare separate - woofer, pentru sunete joase (bass) mai puternice si tweeter pentru sunete inalte, mai clare. Acestea fac ca sunetul sa fie mai echilibrat decat la versiunile precedente ale castilor Galaxy Buds.

Cele trei microfoane cu care sunt dotate castile, contribuie la calitatea conversatiei si la experienta audio, neutralizand sunetele nedorite.

Active Noise Cancellation (ANC), adica anularea activa a zgomotului te ajuta sa te concentrezi doar la ce auzi in casti, cu o precizie de pana la 98%. Fie ca te relaxezi sau lucrezi in timp ce asculti muzica preferata, fie ca esti pe strada si te concentrezi la conversatia telefonica, aceasta functie, impreuna cu capetele de silicon iti vor fi de un real ajutor.

Iar daca activezi optiunea Ambient Sound, vei auzi tot ce se intampla in jur cu castile in urechi, cat de tare sau de incet vrei. Samsung a optimizat functia pentru trei niveluri de zgomot: slab, mediu si puternic, intre care vei putea alege cu usurinta, in functie de situatie.

Baterie mai performanta si App control

Samsung Galaxy Buds2, cel mai recent model de casti audio Bluetooth de la Samsung, este dotat cu o baterie mai performanta decat aveau variantele precedente, chiar daca nu este cea mai performanta baterie existenta pe piata.

Castile au o autonomie de 20 de ore, iar, dupa o incarcare de doar 5 minute in carcasa, se pot utiliza 60 de minute.

Din aplicatia Galaxy Wearable controlezi castile, modifici setarile de sunet si controlul la atingere si poti verifica nivelul bateriei. Iar daca se intampla sa le pierzi, le poti localiza cu usurinta.

Aplicatia este disponibila deocamdata doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

Cu ajutorul optiunii Auto-Switch te poti conecta audio la toate dispozitivele Samsung pe care le detii si le controlezi cu ajutorul aplicatiei PC Buds Manager. De asemenea, poti comuta foarte usor de pe casti pe telefon.

Anterior Dictionar telecom de la T la X Urmatorul Mașini cu rădăcini
0 Comment(s)
To Top